transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 13-06-2015

hipMenu, liderul pietei clujene in comenzi de mancare, isi consolideaza pozitia si in Timisoara

hipMenu, liderul pietei clujene in comenzi de mancare, isi consolideaza pozitia si in Timisoara

hipMenu, cea mai importantă platformă de food ordering din Cluj-Napoca, îsi continuă ascensiunea si pe piata din Timisoara. Astfel, în doar câteva luni de la lansarea pe noua piată, aplicatia a atras în portofoliu 20 de restaurante de renume din Timisoara, asteptându-se ca în cel mai scurt timp să devină si prima optiune a timisorenilor atunci când vine vorba de livrarea meselor.

"Expansiunea în Timisoara a venit ca o etapă naturală în procesul de extindere a business-ul hipMenu, mai ales prin prisma faptului că această piata este foarte asemănătoare cu cea din Cluj-Napoca, pe care noi am ajuns deja să o cunoastem foarte bine. De asemenea, alte considerente care au  contribuit la luarea acestei decizii tin si de numărul tot mai mare al restaurantelor premium care apar în acestă zonă si de interesul  ridicat pentru tehnologie si pentru gadget-uri pe care îl  prezintă tinerii din  vest",  a declarat Dan Klausmeier, CEO Cloud Treats România.

Potrivit reprezentantului companiei, în prezent, aplicatia hipMenu colaborează cu 20 restaurante din Timisoara, printre care fac parte si branduri cunoscute la nivel local sau international, precum sunt Casa del Sole, Bio Fresh, Subway, My Chicken King, Dopo Poco, Pizza la Maria sau Wake up Pub. În plus, echipa hipMenu este într-un continuu proces de prospectare a noii pietei, aflându-se în diferite stadii de listare si cu alte restaurante din Timisoara.

“Obiectivul nostru este ca până la sfârsitul anului să avem listate toate restaurantele importante din Timisoara, astfel încât clientii de aici să aibă posibilitatea de a alege dintr-o gamă si mai variantă de preparate si bucătării. De asemenea, ne dorim ca din ce în ce mai multe restaurante să poată beneficia de avantajele competitive pe care le oferă platforma noastră”, a mai spus Dan Klausmeier.
Conform acestuia, principalele beneficii care decurg odată cu listarea unui restaurant în cadrul unei aplicatii specializate de livrări se reflectă atât în fidelizarea sau atragerea de noi clienti, cât si în scăderea semnificativă a costurilor de marketing, operationale sau de procesare a comenzilor.

Peste 450.

000 de mese livrate în ultimul an

Când vine vorba de numărul de comenzi făcute de clujeni sau timisoreni prin intermediul aplicatiei hipMenu, acestea se ridică, doar în ultimul an, la peste 450.000, trendul fiind ascendent, de la o lună la alta, în ambele orase.

“Design-ul foarte modern si aerisit al aplicatiei, fotografiile de foarte bună calitate ale preparatelor, diversitatea meniului, posibilitatea comenzilor de grup, dar si accesibilitatea si usurinta în ceea ce priveste utilizarea aplicatiei determină tot mai multi timisoreni să îsi comande mâncare prin intermediul hipMenu si, în acelasi timp, conving tot mai multe restaurante să se listeze”, a subliniat reprezentantul companiei.

Mai mult, potrivit acestuia, începând cu această lună, timisorenii vor avea la dispozitie si o nouă versiune a aplicatiei, disponibilă utilizatorilor de iOS si Android, care vine cu îmbunătătiri considerabile, atât la nivel de interfată, cât si în ceea ce priveste functionalitatea.

Diferitele sortimente de sandwich-uri, pizza, specialitătile din pui si preparatele orientale, în topul preferintelor timisorenilor

Referitor la principalele preferinte culinare ale timisorenilor, conform ultimelor analize realizate de hipMenu, acestia aleg să comande preparate cât mai simple, atât când vine vorba de comenzile la birou, cât si seara, pentru cină. Astfel,  pizza, sandwich-urile, diferitele sortimentele de pui sau mâncărurile orientale se regăsesc printre principalele alegeri ale acestora în ultima perioadă.

În ceea ce priveste valoarea medie a comenzilor făcute zilnic de timisoreni, aceasta se ridică la aproximativ  40 de RON, suma fiind constantă atât în timpul săptămânii, cât si pe durata weekend-ului.

hipMenu colaborează în prezent cu peste 50 de restaurante din Cluj-Napoca si Timisoara si, în acest an, îsi propune atât dezvoltarea portofoliului de restaurante din aceste două orase, cât si expansiunea pe alte piete de interes din România.

hipMenu este o platformă online de comenzi mâncare care operează pe piata locală atât în Cluj-Napoca, cât si în Timisoara.

Aplicatia oferă consumatorilor posibilitatea de a-si comanda felul preferat de mâncare dintr-o gamă variată de restaurante si specialităti (atât preparate locale, cât si internationale) prin intermediul website-ului sau al device-urilor mobile.

În numai doi ani de la lansare, platforma a dezvoltat un portofoliu de peste 50 de restaurante din Cluj si Timisoara, pozitionându-se ca si  lider de piata în ceea ce priveste comenzile în Cluj-Napoca.  Printre cele mai importante restaurante care se regăsesc pe hipMenu.ro se numără si Pizza Hut Delivery, Subway, Marty Restaurants, Euphoria, Indigo, Express Chef, Salad Box, Lunchbox, Casa del Sole sau Wake Up Pub.

Dezvoltarea aplicatiei a fost făcută în 2013 cu ajutorul unei echipe de clujeni, aceasta fiind proprietatea Cloud Treats, o companie americană, localizată în Los Gatos, California, care a conceput si aplicatii individuale pentru restaurante precum Subway, Marty sau Indigo.

hipMenu poate fi descărcată gratuit, fiind disponibilă în varianta pentru IOS sau Android pe App Store sau Google Play.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar