transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 22-07-2024 4.567 lei 4.9709 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 15-11-2012

KFC deschide primul restaurant drive thru in Bucuresti, pe Soseaua Mihai Bravu

KFC deschide primul restaurant drive thru in Bucuresti, pe Soseaua Mihai Bravu

O investiţie de 700.000 de euro, o suprafaţă de 410 mp, 98 de locuri în sală şi un sistem de operare (comandă) tip fusion, o premieră pe piaţa de QSR din România – astfel se prezintă noul restaurant KFC care îşi aşteaptă clienţii începând cu 15 noiembrie pe Şoseaua Mihai Bravu.

KFC Mihai Bravu este prima locaţie în care se implementează sistemul de operare (comandă) tip fusion care permite cea mai mare viteză de servire: aproximativ 60 de secunde, timp mediu valabil atât pentru comenzile în sala, cât şi drive thru.

Spre deosebire de celelalte restaurante, pentru comenzile efectuate în sala, clienţii au la dispoziţie locuri separate unde se comandă şi unde se ridică comanda. Aceştia pot alege să comande la casele de marcat sau direct la kiosk-uri, la acestea din urmă plata se face numai pe baza cardului de credit. Mai departe, clientul va aşteapta în zona de ridicare a comenzii până când numărul de ordine tipărit pe bon apare pe ecran sau este anunţat de un reprezentant KFC.

Noua locaţie a generat pe piaţa bucureşteană 45 de noi locuri de muncă şi se preconizează că va avea, în primul an de funcţionare, o cifră de afaceri de 1,2 milioane de euro.

KFC Mihai Bravu este al patrulea restaurant tip drive thru pe care compania îl deschide în România şi totodată al treilea de acest fel deschis în 2012.  Sibiu, Arad, Iaşi, Bucureşti sunt cele patru oraşe în care clienţii KFC pot găsi câte un restaurant drive thru.

Adresa exactă a locaţiei este: Str. Mihai Bravu, nr.

319, Sector 3 (în parcarea supermarket-ului Kaufland).

Lanţul de restaurante KFC este operat în sistem de franciză, licenţa pentru România fiind acordată în 1997 companiei US Food Network.

În prezent, în România sunt deschise peste 40 de restaurante KFC atât în Bucureşti, cât şi în oraşe precum Timişoara, Cluj-Napoca, Suceava, Oradea, Piteşti şi Braşov şi unul în Republica Moldova.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar