transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 01-12-2023 4.5313 lei 4.9726 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro

Ce sanse de castig ai cu diferite maini


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 18-12-2014

KLM, TAROM si Banca Transilvania lanseaza cardul BT Flying Blue

KLM, TAROM si Banca Transilvania lanseaza cardul BT Flying Blue

Banca Transilvania, în parteneriat cu AIR FRANCE KLM si TAROM, a lansat Cardul BT Flying Blue. Produsul va aduce utilizatorilor diferite beneficii si le va permite cu fiecare cumpărătură să câstige Mile Premiu în programul Flying Blue. Cu aceste mile ei vor putea achizitiona ulterior bilete de avion si alte produse atractive.

Cardul BT Flying Blue este lansat în două versiuni: Classic si Premium. Pentru primii 1.000 de detinători ai cardului, bonusul de bun venit va fi de 15.000 de Mile Premiu, la prima achizitie cu Cardul BT Flying Blue Premium sau 10.000 de Mile Premiu, la prima achizitie cu Cardul BT Flying Blue Classic.

Cele 15.000 de Mile Premiu, respectiv 10.000 de Mile Premiu, vor permite detinătorului să achizitioneze un bilet de avion one way spre orice destinatie din Europa sau din România.Cu Cardul BT Flying Blue Classic, membrii Flying Blue vor primi 1.000 de Mile Premiu la prima lor achizitie. Ei vor câstiga 1,5 Mile Premiu la fiecare 4 lei cheltuiti, pentru achizitiile produselor sau serviciilor.

AIR FRANCE KLM si TAROM. Membrii vor câstiga 1 Milă Premiu la fiecare 4 lei cheltuiti pentru orice tip de achizitii efectuate la comerciantii din România si 1,5 Mile Premiu la 4 lei cheltuiti în străinătate. Cu Cardul BT Flying Blue Classic, membrii pot plăti în maximum 3 rate pentru achizitiile produselor AIR FRANCE KLM si TAROM. Cardul BT Flying Blue Classic vine cu asigurarea de călătorie gratuită.

Cu Cardul BT Flying Blue Premium, membrii Flying Blue vor primi 2.000 de Mile Premiu la prima lor tranzactie de cumpărături. Ei vor câstiga, de asemenea, 2 Mile Premiu la fiecare 4 lei cheltuiti pentru achizitiile produselor sau serviciilor AIR FRANCE KLM si TAROM si 2,5 Mile Premiu pentru achizitii efectuate în străinătate. Membrii vor câstiga 1,5 Mile Premiu la 4 lei cheltuiti pentru achizitiile efectuate în România. Cu Cardul BT Flying Blue Premium, membrii pot plăti, de asemenea, în maximum 3 rate pentru achizitiile produselor AIR FRANCE KLM si TAROM. Cardul BT Flying Blue Premium vine cu asigurare gratuită de călătorie si acces în business lounge-urile din aeroportul Henri Coanda Bucuresti si Aurel Vlaicu Cluj-Napoca.

Parteneriatul dintre AIR FRANCE KLM, TAROM si Banca Transilvania aduce noi beneficii pentru clientii tuturor părtilor implicate.

"Patru branduri puternice, printre care si Banca Transilvania, si-au unit fortele pentru a asigura succesul acestui proiect frumos, Cardul BT Flying Blue. Făcute special pentru pasagerii care zboară frecvent, cardurile transformă cumpărăturile în noi destinatii si destinatiile în experiente. Acesta este tipul de card care spune multe lucruri despre cei care îl poartă în portofelul lor, tocmai pentru că el semnifică un stil de viată " - Ömer Tetik, CEO al Bancii Transilvania.

"Lansarea acestui card cu parteneri stabili si de încredere ne oferă sansa de a aduce mai aproape clientii nostri de programul Flying Blue, care este deja un succes în România." - Alexandru Dobrescu, CEO al AIR FRANCE KLM România.
   
“Această initiativă înseamnă îmbrătisarea unei noi perspective de colaborare atât cu partenerii Flying Blue, cât si cu una dintre cele mai respectabile bănci de pe piata din România, în beneficiul pasagerilor nostri. Cei care detin astfel de carduri vor putea acumula mile Flying Blue într-un ritm mult mai rapid, deoarece orice cumpărătură efectuată cu acest card se va transforma în mile." - Christian Heinzmann, CEO TAROM.

AIR FRANCE KLM este unul dintre cei mai mari jucători în transportul aerian, la nivel mondial, si lider de piată pe zborurile lung-curier cu plecare din Europa. În 2013, AIR FRANCE KLM a transportat peste 77.3 milioane de pasageri si peste 1,3 milioane de tone cargo. Flota companiei este formată din 552 aeronave, iar reteaua acoperă 231 de destinatii din 103 tări prin hub-urile de la Paris-Charles de Gaulle, unul dintre cele mai mari aeroporturi din lume si Amsterdam-Schiphol.
 
Air France si KLM sunt companii membre ale aliantei globale SkyTeam care numără 20 membri si care oferă pasagerilor din întreaga lume acces la o retea globală de peste 16.323 de zboruri către peste 1.064 de destinatii din 178 de tari. www.airfrance.ro & www.klm.ro

Compania Natională de Transporturi Aeriene Române TAROM a fost înfiintată în 1954 si a crescut în acelasi timp cu aviatia românească. Cu un trecut ce se întinde pe mai mult de o jumătate de secol, istoria Companiei Nationale de Transporturi Aeriene Române începe odată cu dezvoltarea industriei aeronautice, un domeniu în care România s-a remarcat prin Aurel Vlaicu, Traian Vuia si Henri Coandă.

TAROM îsi desfăsoară activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor. Din iunie 2010 este membră a Aliantei SkyTeam, din 1993 membră a Asociatiei Internationale a Transportatorilor Aerieni (IATA) iar din 2000 este membră a Asociatiei Companiilor Aeriene Europene (AEA).

Banca Transilvania este una dintre cele mai mari trei bănci din România, în functie de active. Activitatea sa este organizată pe trei linii principale de business: Corporate, IMM si Retail. BT are peste 6.000 de angajati, o retea formată din aproape 550 de sedii si 1,8 de milioane de clienti activi. Strategia băncii este sustinută de actionari internationali, Banca Europeană pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD) si  IFC – Banca Mondială.

Flying Blue este cel mai mare program de fidelizare din Europa, cu peste 24,5 milioane de membri. Are 35 de companii aeriene partenere si peste 100 de parteneri care nu sunt companii aeriene. Cu cat membrii săi călătoresc mai mult, cu atât mai multe premii vor primi. Cu cardul Flying Blue, clientii pot avea acces la numeroase servicii, special concepute, pentru a avea o călătorie cât mai plăcută.

Membrii se pot loga pe www.airfrance.com si www.klm.com ca să îsi verifice contul si pot obtine direct bilete cadou sau pot solicita actualizări legate de Mile. Pe site-ul flyingblue.com, membrii pot rezerva cu usurintă biletele cadou promotionale, care sunt disponibile exclusiv online. Membrii pot consulta "Flying Blue Store" pentru a afla diferite moduri de a câstiga si consuma Milele, împreună cu lista completă a tuturor ofertelor partenerilor de program. Pentru noii membri, există o prezentare detaliată a programului Flying Blue cu diferite avantaje, explicate în videoclipuri si tutoriale.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Arrethi
186485 775010Youre so proper. Im there with you. Your welobg is surely worth a read if anyone comes throughout it. Im lucky I did because now Ive obtained a entire new view of this. I didnt realise that this problem was so crucial and so universal. You totally put it in perspective for me. 573869
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar