|
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie |
|
|
Adaugat in data de 12-12-2011 |
KLM continua sa investeasca in rafinarea meniurilor de la Clasa Business
Alte stiri la aceasta categorie
Începând cu 1 decembrie 2011, KLM Royal Dutch Airlines introduce în meniul servit la bord pasagerilor clasei World Business creaţii culinare ale lui Peter Goossens, bucătarul restaurantului Hof van Cleve.
Parteneriatul cu celebrul Chef flamand este o altă mărturie a calităţii extraordinare oferită pasagerilor săi de către KLM, ce a mai colaborat în trecut cu alţi bucătari de top precum Sergio Herman, Jonnie Boer şi Mario Ridder.
Hof Van Cleve, restaurantul lui Peter Goossens, este cotat cu trei stele Michelin. Goossens a fost cotat pe locul 15 din clasamentul celor mai bune 50 de restaurante din lume in 2011.
“KLM continuă să colaboreze cu bucătari şi somelieri de top”, declară Erik Varwijk, Managing Director KLM. “Peter Goossens s-a consacrat ca un nume celebru în lumea internaţională culinară. Suntem extrem de mândri de colaborarea aceasta”.
“Mă onorează oportunitatea de a-mi face cunoscute creaţiile pe întreg mapamondul. Colaborarea dintre echipa de profesionişti KLM şi echipa de la restaurantul meu, Hof van Cleve, a fost cu siguranţă încununată de succes”, a declarat Goossens.
Creaţiile culinare ale lui Peter Goossens vor fi servite începând cu 1 decembrie 2011 până la finele lunii septembrie 2012 pe zborurile intercontinentale cu plecare din Amsterdam.
KLM şi Peter Goossens au creat în total trei meniuri distincte. La alegerea acestora, Goossens a avut ca inspiraţie produse flamande specifice, dându-le o tentă internaţională.
Vinurile potrivite fiecărui meniu au fost selectate în mod special de către somelierul Hof van Cleve, care a fost desemnat de mai multe ori cel mai bun somelier din Belgia. .
|
|
» Adauga comentariul tau |
Comentarii |
|
|
Fernando
Et vous n'avez pas essaye9 le D.O.M. au Bre9sil.Que des spe9cialite9s e0 base de produits bre9siliens:1) pois chicehs2) champignons3) sauce sojaceci pour les ingre9dients super originaux.En ce qui concerne les cuissons. C'est juste en dessous de tout.Originalite9 des plats. Il faut oublier.Associations d'ingre9dients. Le chef a oublie9 de gofbter, c'est pas possible.Bref, on peut critiquer le guide Michelin et Gault Millau, mais au moins il y a un peu de se9rieux.Le D.O.M., je qualifie de n'importe quoi. La table d'e0 cf4te9 a ordonne9 un pave9 de boeuf et une assiette de pe2tes. e7e0 veut tout dire.J'ai mange9 dans beaucoup de restaurants de haut niveau, mais la perfection n'est pas e0 la porte9e de 50 restaurants dans le monde.
|
Jaylon
Slam dunkin like Shaquille O'Neal, if he wrote infraomtvie articles.
|
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie |
|
Recomanda aceasta pagina |
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat. |
|
|
|
|