transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 22-07-2024 4.567 lei 4.9709 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 29-10-2012

Luna Cafe & Bistro - un nou restaurant in zona centrala din Bucuresti

Luna Cafe & Bistro - un nou restaurant in zona centrala din Bucuresti

O casă din centrul Bucurestiului, care a văzut si trăit multe povesti, a devenit Luna Cafe & Bistro (www.cafeluna.ro) - unul dintre cele mai noi restaurante din Bucuresti, care îsi îmbie vizitatorii cu muzică de creat amintiri si împărtăsit povesti, bucătărie sănătoasă si delicioasă si mobilier elegant de inspiratie interbelică. La doar 24 de ani, Gabriela Epuras, Managing Partner Luna Cafe & Bistro, a decis să deschidă acest restaurant din dorinta de a crea în Bucuresti un loc diferit prin rafinament, atmosfera creată si serviciile oferite.

“Lumea începe să fie din ce în ce mai selectivă în ce priveste localurile si evaluează locatia, serviciile, produsele, dar si multe alte detalii. Numărându-mă si eu printre aceste persoane, mi-am dorit să creez un local care să fie cât mai aproape de idealul pe care îl căutam: un loc cu o atmosferă caldă, unde să te poti relaxa cu prietenii sau la o întâlnire de afaceri, să asculti muzică bună, să gusti feluri rafinate de mâncare, să ai o servire prietenoasă si să poti experimenta lucruri “altfel” a declarat Gabriela Epuras.

Cele 8 camere ale casei de pe str. Viitorului 32 au fost personalizate diferit, fiecare având o personalitate proprie reflectată de mici detalii, creând însă în acelasi timp un tot unitar prin calitatea finisajelor si decorului: peretii tapetati, candelabrele, sobele din teracotă frumos decorată, dulapurile autentice frumos încastrate sau piesele de mobilier special create pentru a păstra eleganta Bucurestiului interbelic.

“Luna Cafe & Bistro este un loc cu o personalitate aparte si care te îmbie cu o atmosferă unică, pe care ne-am propus să o punem în valoare în fiecare detaliu, de la decoruri până la preparatele din meniu si serviciile disponibile. Iar aceeasi atmosferă deosebită caracterizează si evenimentele pe care le organizăm, care oferă o alternativă plină de emotie pentru petrecerea unei seri în Bucuresti” a adăugat Gabriela Epuras.Sub numele “Luna plină”, Luna Cafe & Bistro (www.cafeluna.ro) organizează periodic seri în care casa din strada Viitorului 32 este luminată doar de lumânări iar ambianta este completată de muzică live, cantată fie la pianina din frumoasa casă interbelică, fie la alte instrumente, însă întotdeauna acustice, cu influente de jazz sau blues.

După un prim astfel de eveniment organizat în luna septembrie, clientii Luna Cafe & Bistro se vor putea bucura din nou de această experientă în seara zilei de 31 octombrie 2012, începând cu orele 21:00, o seară magică în care cina se va lua la lumina lumânărilor iar ambianta va fi asigurată de muzica live.

Pentru cei care îsi doresc un loc în care să se relaxeze si să se bucure de o masă delicioasă, pe durata unei întâlniri de afaceri sau la o iesire cu prietenii, Luna Cafe & Bistro a creat si pachete speciale zilnice, care propun meniuri la preturi fixe si includ preparatele deosebite ale localului.

În fiecare zi, Luna Cafe & Bistro propune pentru masa de prânz o nouă combinatie de supă si fel principal sub numele de „Meniul Zilei” la numai 24 RON iar pentru seara, un mix dintre o gustare rafinată si un desert la 29 RON.

“Am avut în vedere toate aceste detalii când am creat Luna Cafe & Bistro deoarece ne dorim să devină repede un loc de suflet pentru multe persoane în căutarea unui loc plin de povesti si emotie, cu servicii si produse de calitate si în care în acelasi timp să te simti ca acasă de fiecare dată”, a conchis Gabriela Epuras.

Sub sloganul „Aromă interbelică, narghilea si răsfăt culinar!” Luna Cafe & Bistro (www.cafeluna.ro) s-a deschis la finalul lunii septembrie 2012 într-o frumoasă casă interbelică din centrul Capitalei.

Condusă de o echipă tânără si pasionată de servicii de calitate, Luna Cafe & Bistro si-a propus să devină în scurt timp locul de suflet al multor persoane în căutare de o locatie specială, în care fiecare spatiu să transmită sentimentul de calm si serenitate imprimat de Luna si regăsit în sufletul oricărui trecător care si-a ridicat măcar o dată ochii spre ea.

Luna Cafe & Bistro propune un spirit nou, inegalabil, pentru după-amiezele dedicate afacerilor sau unor întâlniri în oras, dar si pentru iesirile de seară împreună cu prietenii: un restaurant tip bistro, cu servire impecabilă si preparate fine si gustoase, într-o casă interbelică plină de povesti si care invită la construirea de amintiri.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Nathalia
I've suscbribed via Facebook. Tried to suscbribe by email, but for some reason it wouldn't work for me. I'm so excited to have found your website as I am an avid cookbook collector! Oh how I would LOVE to have this beautifully written and exquisitly illustrated cookbook!!!! I know it would become my favorite go-to book. I would be so proud to display this on my shelf. I hope I win .I hope I win ..I hope I win .. Liliane
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar