transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 01-10-2023 4.6864 lei 4.9746 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro

Ce sanse de castig ai cu diferite maini


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 02-07-2013

Nespresso Crealto Limited Edition – editie limitata a capsulelor Grand Cru destinata clientilor din HoReCa si din companii

Nespresso Crealto Limited Edition – editie limitata a capsulelor Grand Cru destinata clientilor din HoReCa si din companii

În această vară, Nespresso, liderul mondial al pieţei de cafea încapsulată premium, propune pasionaţilor de cafea ediţia limitată Crealto, lansată în cadrul  gamei Nespresso Grand Cru. Crealto este o cafea unică, născută din întâlnirea fructuoasă a două domenii de expertiză diferite: cafeaua şi gastronomia de lux, ambele sub semnul căutării perfecţiunii. Noua ediţie se adresează tuturor clienţilor profesionişti Nespresso, în special restaurantelor, hotelurilor, cafenelelor, dar şi companiilor.

Pentru Crealto, specialistul Nespresso Alexis Rodriquez s-a inspirat din tehnicile lui Mauro Colagreco, chef recompensat cu stele Michelin, de a prăji alimentele perioade lungi de timp la temperaturi scăzute. Aducând laolaltă creativitatea ambelor domenii, Crealto dezvăluie o aromă completă şi de lungă durată, obţinută ca urmare a unei metode Nespresso de prăjire de durată.

Cu o intensitate de 8 pe o scară de la 1 la 10, obţinută integral din cafea Arabica de cea mai bună calitate, caracterul unic al Crealto permite cunoscătorilor să-i aprecieze aroma bogată. Durata lungă de prăjire îi armonizează toate notele şi le face să persiste în timp.

Crealto se savurează cel mai bine ca espresso (40 ml), dar se potriveşte excelent şi reţetelor cu lapte. Adaugând un strop de lapte în Crealto se vor elibera arome subtile de alune, iar pentru cei care preferă cappuccino, note de nuci uscate.“În cadrul Nespresso căutam permanent modalităţi creative de a-i surprinde pe iubitorii cafelei prin inovaţii care să dezvăluie noi experienţe senzoriale”, susţine Alexis Rodriguez, specialist Nestlé Nespresso S.A în cafea verde. “Am colaborat timp îndelungat cu chef-i de talie mondială, deoarece există sinergii multiple între Nespresso şi gastronomia de vârf. Spiritul creativ şi tehnicile sale gastronomice pline de inventivitate ne-au inspirat pentru a obţine gustul unic al Crealto.”

Utilizarea inovatoare a ingredientelor de către Mauro Colagreco şi tehnica sa de prăjire îndelungată la temperatură scăzută l-au inspirat pe Alexis Rodriguez să creeze un blend din soiuri de Arabica din America de Sud şi Centrală, la care a adăugat Arabica din Indonezia, varietăţi de cafea care se pretează la o tehnică de prăjire de lungă durată fără a se arde.

Caracterul unic al Crealto se obţine prin prăjirea boabelor de cafea la o temperatură scăzută pentru o perioadă de timp de trei ori mai mare decât media pentru sortimentele obişnuite Nespresso. Ca şi în cazul gătitului, procesul meticulous şi îndelungat permite eliberarea tuturor aromelor, iar îmbinarea lor armonioasă conduce în final la notele complete şi la un gust care se savurează pentru mult timp.

Denumirea de Crealto provine din combinarea termenilor “Createur” şi “Alto”, cel din urmă cu referinţă la alta cucina (gastronomie de înaltă clasă).

Sigilată în capsule de culoare albă cu linii fine maronii, ce amintesc de modul în care bucătarii de clasă decorează platourile pe care îşi expun creaţiile, Crealto îşi reflectă caracterul rafinat şi prin intermediul ambalajului. Crealto va fi disponibilă în această vară în întreaga lume, pentru o perioada limitată.

O stea în plină ascensiune a gastronomiei, Mauro Colagreco (de origine italiano-argentiniană) se remarcă printr-o creativitate ieşită din comun în modul de utilizare a ingredientelor. A obţinut cea de-a doua stea Michelin în 2012, pentru stilul modern şi inovator de a găti în restaurantul său Mirazur din Menton, de pe Coasta de Azur.

Specialist în cafea verde în cadrul Nespresso, Alexis Rodriguez călătoreşte în întreaga lume şi vizitează plantaţii renumite pentru calitatea cafelei. Experienţa şi pasiunea sa au ajutat la crearea selecţiei bogate de Grand Crus Nespresso.

Recent, Brands International, distribuitorul exclusiv al mărcii Nespresso în România, a încheiat un parteneriat cu centrele de fitness World Class România, prin care se doreşte promovarea unui stil de viaţă plin de energie, susţinut de aroma celor 8 capsule Nespresso Grand Cru şi în special de ediţia limitată Crealto. Astfel, Brands International va fi partener la toate evenimentele Fitness Breakfast de anul acesta organizate de World Class România, în toate cele 8 locaţii din Bucureşti şi Cluj Napoca, unde membrii clubului pot savura o cafea Nespresso la micul dejun.


Pentru a comanda aparate Nespresso şi capsule Grand Cru, contactati 0743.009.437, email: office @ brandsinternational.ro.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Eduardo
ΠΎΡ‚ I just want to mention I am all new to bggloing and site-building and truly liked your page. More than likely I’m want to bookmark your blog . You certainly have fabulous article content. Thanks a lot for revealing your web page.
Adelisa
Sonia! First I want to say thank you for mentioning my name to Anncoo. She viteisd my site and told me about it. I was very happy to hear that you even thought of me. :-) Thanks!!!! And about this bread.... this looks like a soft Japanese toast. I miss this kind of bread so much. I'm so used to American sandwich bread which is not like this. I guess until I start baking my own bread I won't be able to enjoy something like this. Soft and moist and sigh... I miss it. Yay for Nespresso coffee machine! I'd love a cup of coffee with this bread. Yum!
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar