transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 01-10-2023 4.6864 lei 4.9746 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro

Ce sanse de castig ai cu diferite maini


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 01-07-2013

Online-ul, un segment ce devine tot mai important in turism, si in Romania

Online-ul, un segment ce devine tot mai important in turism, si in Romania

Agentiile clasice reusesc sa atraga tot mai putini clienti strict din mediul offline, iar acest segment este mai degraba reprezentat de clientii in "stil vechi", cei care prefera metodele traditionale. Tot mai multe persoane folosesc internetul pentru a-si gasi cele mai bune oferte de vacanta, iar agentiile de turism si hotelurile au inteles acest lucru inclusiv in Romania.

Site-urile agentiilor de turism au devenit tot mai stufoase in oferte prezentate explicit, caci turistii isi cunosc tot mai bine drepturile si au tot mai multe pretentii atunci cand aleg oferte turistice. Fie ca este vorba de cazare la hoteluri si pensiuni, de zboruri, de rezervari de circuite cu autocarul sau avionul, de croaziere si orice alte servicii turistice, clientii compara ofertele pe internet.

Pretul are o importanta tot mai mare, dar agentiile de turism, hotelurile si pensiunile au o "problema" si mai mare cu care trebuie sa se confrunte: recenziile turistilor, care pot fi citite foarte usor de potentialii clienti. Astfel, calitatea serviciilor este tot mai importanta, caci internetul este extrem de transparent.

Site-urile internationale de booking au atacat si piata romaneasca de turism, permitand rezervari online, cazare la hoteluri si pensiuni din Romania sau din strainatate. Rezervarile se pot face usor, cu cardul bancar.

Site-urile de reduceri au intrat de asemenea pe segmentul turistic, acestea permitand diverse metoda de plata, pana si plata prin SMS pentru serviciile cu valoare mica. Exista si multe site-uri romanesti de turism, in afara agentiilor clasice (exemplu TravelBank.ro si multe altele).

Chiar daca prezenta agentiilor de turism cu sedii fizice stradale sau in mall-uri este in continuare importanta, online-ul inseamna o cota tot mai mare din cifra de afaceri. De multe ori, pana si clientii atrasi aparent din mediul offline, initial s-au informat tot din mediul online.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar