transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 13-06-2024 4.629 lei 4.9766 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 18-09-2014

Plati contactless pentru calatoriile in reteaua de transport din Londra

Plati contactless pentru calatoriile in reteaua de transport din Londra

Visa Europe salută lansarea plătilor contactless pentru călătoriile în reteaua Transport pentru Londra (Transport for London - TfL), prima retea de tranzit din lume care acceptă plata cu carduri contactless pe mai multe tipuri de mijloace de transport.

Clientii TfL pot utiliza cardurile Visa contactless pentru a plăti călătorii pe toate serviciile de metrou, tramvai, metrou de suprafată DLR (Docklands Light Railway), transport suprateran si cale ferată care acceptă cardul Oyster (cartelă electronică ce poate fi reîncărcată periodic de către posesor, pentru utilizare în cadrul sistemului de transport public din Londra). Aceste servicii de transport vin în completarea retelei de autobuze, pentru care se acceptă plata contactless a călătoriilor încă din decembrie 2012.

„Extinderea plătilor contactless în cadrul retelei TfL reprezintă un moment de referintă pentru această modalitate de plată simplă si convenabilă si suntem încântati că am jucat un rol cheie în dezvoltarea si implementarea sa. De acum, Tfl acceptă cele 40 milioane de carduri Visa contactless care sunt deja active în Marea Britanie, iar intentia noastră este ca orice client cu un dispozitiv mobil care utilizează tehnologia Visa să poată să îl folosească pentru călătorii în reteaua TfL”, a declarat Sandra Alzetta, Director Executiv, Visa Europe.

Utilizarea cardurilor Visa contactless a continuat să crească în ultimul an în Europa, pe măsură ce consumatorii s-au familiarizat cu beneficiile acestei modalităti de plată simple si convenabile. În perioada iunie 2013 - iunie 2014, ritmul de crestere al utilizării cardurilor Visa contactless s-a accelerat de peste două ori, valoarea totală a tranzactiilor contactless situându-se la aproape 140 millioane lire sterline. 

Lansarea plătilor contactless în cadrul retelei TfL demonstrează cererea în crestere pentru plăti digitale. Visa înregistrează o crestere la nivel european în utilizarea, cererea si interesul pentru plăti digitale.

În Polonia, plătile Visa contactless au devenit disponibile în cadrul retelei de transport public din Varsovia si Wroclaw începând din 2012 si există numeroase proiecte în derulare în alte orase din această tară si din străinătate.

„Am remarcat o reactie incredibilă la lansarea plătilor contactless în reteaua de autobuze din Londra, aproape 19 milioane de călătorii fiind plătite cu carduri Visa contactless de la lansarea din 2012. Lansarea de către TfL reprezintă încă un imbold major în utilizarea cardurilor contactless, care va contribui la triplarea utilizării acestora anul viitor”, a adăugat Sandra Alzetta.

“În 2011, Bucurestiul a fost al doilea oras din lume, după Londra, în care s-a lansat un card Visa contactless care poate fi utilizat pentru plata călătoriilor cu mijloacele de transport în comun. Având în vedere cresterea gradului de utilizare a tehnologiei contactless înregistrată în România în ultimii ani, ne dorim ca sistemele de plată contactless instalate în retelele RATB si Metrorex să fie în curând deschise pentru a permite plata cu orice tip de card contactless. Mai mult, dorim să ne implicăm cu resurse corespunzătoare în introducerea tehnologiei contactless în transportul în comun din cât mai multe capitale de judet. Acest lucru ar sustine dezvoltarea plătilor contactless pe plan local si ar oferi consumatorilor un plus de confort, rapiditate si sigurantă, iar administratiei publice o eficienta sporita a sistemului de transport public”, a declarat Cătălin Cretu, director regional pentru România, Croatia si Slovenia în cadrul Visa Europe.  

Visa Europe este o companie de tehnologii de plată detinută si operată de băncile membre si alti furnizori de servicii de plăti din 37 de tări din Europa.

Visa Europe utilizează cele mai noi tehnologii pentru a crea servicii si infrastructură care să permită milioanelor de consumatori, companii si guverne din Europa să facă plăti electronice. Membrii săi sunt responsabili de emiterea cardurilor, înscrierea comerciantilor si stabilirea comisioanelor pentru posesorii de carduri si comercianti.

Visa Europe operează un model de afaceri cu volum mare si costuri reduse care oferă servicii membrilor săi. Surplusul obtinut este reinvestit în afacere si folosit la îmbunătătirea capitalului si rezervelor.

În Europa, există 500 milioane de carduri Visa si 1 € din fiecare 6,5 € cheltuiti este pe un card Visa. În anul financiar încheiat în septembrie 2013, sumele totale cheltuite pe carduri Visa au însumat 2.000 miliarde de euro, în timp ce cheltuielile efectuate la POS au crescut cu 8,5%, la 1.400 miliarde de euro. Cheltuielile online efectuate cu carduri Visa au continuat să crească (+20% fată de anul anterior) si s-au situat la 240 miliarde de euro.

Începând cu anul 2004, Visa Europe, fondată în Marea Britanie, a devenit independentă de Visa Inc., cu licentă exclusivă, irevocabilă si perpetuă în Europa. Ambele companii actionează în parteneriat pentru a facilita plătile cu Visa la nivel global. Fiind un sistem de plată european, Visa Europe are capacitatea de a răspunde rapid la cerintele specifice ale pietei băncilor europene si ale clientilor acestora – posesori de carduri si comercianti – si de a îndeplini obiectivul Comisiei Europene de a crea o adevărată piată internă de plăti.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar