transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 03-05-2015

Primaria Alba Iulia investeste 570.000 euro in 2015 pentru evenimente care sa atraga turisti

Primaria Alba Iulia investeste 570.000 euro in 2015 pentru evenimente care sa atraga turisti

Primaria Alba Iulia a pregatit pentru anul 2015 o serie de evenimente care vor atrage noi turisti si vor incanta locuitorii orasului. Intrucat anul 2015 este an aniversar, cetatea implinind 300 de ani de la inceperea lucrarilor de constructie, autoritatile si-au propus ca anul 2015 sa fie unul memorabil, atat pentru locuitorii orasului, cat si pentru turisti. Din acest motiv au pregatit un mix de evenimente pentru toate gusturile, inclusiv festivaluri de muzica si film, competitii pentru copii, dar si weekend-uri speciale in Cetatea Alba Carolina.

Evenimentele culturale care vor avea loc anul acesta in Alba Iulia fac parte din strategia de promovare a orasului si, in special, de crestere a numarului de turisti in Cetatea Alba Carolina, dupa renovarea acesteia din fonduri europene. Autoritatile si-au propus ca in 2015 sa atraga un numar dublu de turisti straini fata de acum 2 ani.

In luna mai vor avea loc doua dintre cele mai asteptate evenimente ale anului, Festivalul Roman Apulum si Zilele Orasului.

Festivalul Roman Apulum va avea loc intre 2 - 3 mai si va cuprinde evenimente care vor evoca peste doua mii de ani de istorie. Participantii vor avea ocazia sa asiste la targuri de sclavi, lupte de gladiatori, razboaie daco-romane, demonstratii militare, ateliere mestesugaresti traditionale, dansuri si jocuri antice. Pe langa aceste momente, va avea loc si schimbarea garzii din cetate, traditie devenita deja celebra pentru numarul de turisti pe care il atrage anual.La sfarsitul lunii mai, Alba Iulia va deveni capitala distractiei pentru trei zile. In perioada 29 – 31 mai vor avea loc Zilele Orasului, ce vor include concerte de muzica usoara, populara, competitii sportive si focuri de artificii.

Lista completa a evenimentelor in perioada mai – decembrie 2015

Festivalul Roman Apulum, Zilele Cetatii: 2 – 3 mai 2015

Zilele Orasului: 29 - 31 mai 2015

Cetatea Copiilor: 1 iunie 2015

Sarbatoarea muzicii: 19 - 21 iunie 2015

Feeric Fashion Days: 4 - 5 iulie 2015

Competitia RoWmania: 25 – 26 iulie 2015

Expozitia chinologica: 15 - 16 august 2015

Festival Dilema Veche: 21 - 23 august 2015

Suflet de Roman: 15/29 august 2015

Alba Iulia Music and Film Festival: 4 - 6 septembrie 2015

Sarbatoarea Incoronarii: 15 octombrie 2015

Festival de Romania: 27 noiembrie - 1 decembrie 2015

Sarbatorile iernii: 5 - 31 decembrie 2015

Weekend-uri in cetatea Alba Carolina: 1 mai - 27 septembrie 2015

Oras al Marii Uniri a Romanilor si Cealalta Capitala a Romaniei, Alba Iulia si-a inceput calatoria ca “destinatie turistica” imediat dupa intrarea Romaniei in Uniunea Europeana. Intregul Centru Istoric al orasului a fost refacut, cetatea orasului a fost renovata din fonduri europene, iar anual noi evenimente si spatii comerciale populeaza aceasta zona. Investitiile de pana acum in renovarea celei mai mari cetati de tip Vauban din Romania si in transformarea orasului Alba Iulia au totalizat 150 milioane de euro, bani proveniti din fonduri europene nerambursabile. Au echivalat cu 2.500 euro pe cap de locuitor al orasului, 1.500 de noi locuri de munca create in ultimii sapte ani si o rata a somajului de sub 4%. Mai multe informatii despre Alba Iulia turistica sunt disponibile pe site-ul ViziteazaAlbaIulia.ro.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar