transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 24-03-2023 4.525 lei 4.9214 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 18-07-2016

Primele inovatii testate in Flying Lab la bordul primului zbor Lufthansa spre Sillicon Valley

Primele inovatii testate in Flying Lab la bordul primului zbor Lufthansa spre Sillicon Valley

Începând cu 1 iulie 2016, Lufthansa ofera un nou zbor spre California. Aeronava Airbus A340-300 având numărul de zbor LH488 a decolat pentru prima dată din Frankfurt pe 1 iulie, la ora 10:53 ora locală, îndreptându-se către vest. San Jose se află în Sillicon Valley, zonă binecunoscută în toată lumea pentru start-up-urile si industria high-tech care se dezvoltă aici; de asemenea, tot aici îsi au laboratoarele de cercetare multi producători de automobile.

Pentru prima dată, Lufthansa si-a instalat pe acest zbor un FlyingLab, în care pasagerii pot testa noi produse si servicii înainte ca acestea să fie implementate la scară largă de companie. Motto-ul zborului către San Jose este “Virtual Reality” (în trad. Realitate Virtuală), un domeniu în care Lufthansa este lider în industria aviatică datorită continutului de imagini 360 de grade pus la dispozitia pasagerilor. În timpul zborului spre California, pasagerii au putut încerca cele mai noi dispozitive digitale de la partenerul nostru Samsung, cum sunt ochelarii pentru realitate virtuală Samsung Gear VR sau tableta Samsung Galaxy Tab S2.

Astfel, pasagerii se pot bucura de filmulete cu imagini de 360 de grade pe tot parcursul zborului de 12 ore. În timpul zborului de întoarcere, sub motto-ul

“Wellbeing during night flights” (în trad.

Stare de bine în timpul zborurilor de noapte), pasagerii au testat, printre altele, Neuroon - o mască de dormit cu inteligentă artificială proiectată să se adapteze la diferite obiceiuri de somn – foarte interesant, de exemplu, pentru cei care zboară frecvent si au probleme cu adaptarea la schimbarea de fus orar. Toti pasagerii care si-au rezervat locuri pentru acest zbor au avut optiunea de a testa aceste produse gratuit pe website-ul www.lh.com/flyinglab.

Independent de aceste zboruri, Lufthansa va păstra conceptul FlyingLab si va permite pasagerilor săi să ia contact cu cele mai noi oferte interne si externe ale companiei, în acelasi timp colectând părerile acestora despre inovatiile digitale si serviciile companiei, până la componentele produselor. Pasagerii se vor putea familiariza astfel cu cele mai noi tehnologii si produse si le pot testa în direct.

“Scopul FlyingLab este acela de a permite testarea rapidă si usoară a tuturor noutătilor”, a spus Dr. Reinhold Huber, Vice President Passenger Experience Design & Ancillaries, Deutsche Lufthansa AG. “Dacă descoperim un produs interesant, putem astfel afla rapid dacă este pe placul celor pentru care am creat acel produs. Testele de lungă durată pot fi contraproductive.”

Dar pasagerii nu vor fi fermecati doar de Silicon Valley în timpul acestui zbor. Pentru prima dată, pasagerii sunt invitati să participe la nu mai putin de cinci evenimente organizate chiar de Lufthansa. Indiferent dacă este Muzeul Tehnologiei din San Jose, ocazia de a privi balenele în Monterey sau o petrecere cu grătar – prin intermediul acestor evenimente de neuitat Lufthansa îsi doreste să sărbătorească noua destinatie alături de pasagerii săi.

În timpul sejurului lor în California, pasagerii pot să testeze si un nou serviciu foarte special. Prin intermediul serviciului de concierge de călătorie “Mission Control”, o creatie a Lufthansa Innovation Hub, pasagerii pot primi ponturi interesante si recomandări despre San Jose. Li se va oferi, de asemenea, si ajutor pentru schimbarea rezervărilor pentru zboruri sau cu indicatii despre locatia evenimentelor Lufthansa – toate foarte simplu si direct, prin intermediul Facebook Messenger.

Zborul din Bucuresti către San Jose si retur, cu conexiune prin Frankfurt, poate fi rezervat începând de la 689 EUR. Lufthansa operează această conexiune de cinci ori pe săptămână, iar oaspetii pot alege între clasele Business, Premum Economy sau Economy.

Pe scurt, despre conexiunile Frankfurt – San Jose (California, SUA):

Aeroport: De la Aeroportul Frankfurt, Terminal 1 (FRA); La Aeroportul International Norman Y. Mineta San Jose (SJC)

Programul zborurilor:

În fiecare luni, miercuri, vineri, sâmbătă si duminică

Ore de plecare (ore locale):
LH488    Frankfurt 10:40 – San Jose 13:40
LH489    San Jose 15:30 – Frankfurt 11:50 (ziua următoare)

Durata zborului: 12 ore
Tipul aeronavei: Airbus A340-300.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar