transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 13-06-2024 4.629 lei 4.9766 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 19-06-2014

Tarife roaming Orange - costuri mai mici si o noua oferta de roaming pentru clientii Orange

Tarife roaming Orange - costuri mai mici si o noua oferta de roaming pentru clientii Orange

Clientii Orange care vizitează tări din Uniunea Europeană, Moldova sau Elvetia pot beneficia acum de tarife mai avantajoase în roaming.  Astfel, optiunea Go Europe se transformă în Go Europe 10 si oferă aceleasi tarife pentru voce si SMS ca în tară, dar si 10 MB trafic de internet, totul pentru 1 euro/zi. La depăsirea traficului alocat de 10 MB, se reactivează automat un nou pachet de 10 MB, în valoare de 1 euro.

Pentru cei care doresc să folosească mai mult internet în roaming pot alege una dintre cele două optiuni noi Travel Data: Travel Data 100, care oferă 100 MB, la 5 euro, si Travel Data 500, care include 500 MB, pentru 20 euro.

"Nevoile clientilor se diversifică în permanentă. Dacă acum câtiva ani serviciul roaming era considerat de foarte multi utilizatori drept unul premium, acum este ceva firesc pentru tot mai multi să folosească în călătorii aceleasi servicii ca în tară: apeluri, mesaje scrise si internet. Noile variante ale optiunilor Go Europe si Travel Data întâmpină cerintele clientilor si sunt menite să-i ajute pe tot mai multi să comunice si în vacantă fără griji." a declarat Victor Wincentovicz, Roaming Proposition Manager in cadrul Orange România.

Go Europe a fost lansată la începutul verii trecute sub un concept unitar în mai multe tări europene ale Grupului Orange, prentru a incuraja folosirea datelor mobile in roaming, fără să ofere surprize pe factura de telefonie.

Acest lucru s-a observat usor si în primul trimestru al anului 2014 când traficul de internet s-a dublat fată de aceeasi perioadă a anului trecut.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar