Grupul Strauss, singurul producător internaţional de cafea cu fabrică în România, a lansat “bijuteria coroanei”, cafeaua profesională TOTTI. Înconjurat de artişti, muzicieni, personalităţi din show-biz şi antreprenori, brandul super premium de espresso italian a delectat simţurile invitaţilor la lansare cu o experienţă redefinită a cafelei.
Obţinut prin selecția de boabe de cea mai bună calitate, din locații exotice din întreaga lume, TOTTI Caffè a făcut o demonstraţie de forţă a originalităţii şi autenticităţii universului TOTTI Caffè.
Renumitul mixolog Marian Beke, recunoscut în întrega lume pentru cocktailurile spectaculoase cu cafea, a încântat invitaţii cu un reţetar inovator, ajutat de o echipă de barista profesionişti.
6 reţete, create pentru fiecare din cele 6 stări de spirit TOTTI Caffè, au dat noi perspective gustului delicat, cu tente de ciocolată, aromă densă şi cremă aurie a cafelei TOTTI. Combinaţii autentice cu cafea, alcool, spumă de ciocolată, miere, mentă, îngheţată, tutun, ulei de nucă de cocos şi cele mai surprinzătoare fructe, au transmis degustătorilor o stare de spirit pentru fiecare dimensiune a personalităţii TOTTI Caffè, inspirând invitaţii să se simtă inovatori, nonconformişti, eleganţi, provocatori, rebeli şi trendsetteri.
Asocierile spectaculoase de arome şi gusturi ale cocktailurilor TOTTI au inspirat 3 artişti să picteze manual ceştile şi paharele de cocktail, creând adevărate lucrări de artă care dau o altă perspectivă savurării TOTTI.
Ana Wagner, fondatoarea atelierului WagnerArte, împreună cu Alexandru Ciubotariu, cunoscut şi ca Ciubi sau Pisică Pătrată şi coordonator al „Istoriei Benzii desenate din România’, şi creatorul de benzi desenate Robert Obert au lucrat o ediţie limitată de 250 de ceşti şi pahare.
MoonLight Breakfast au întregit întreaga experienţă senzorială, încheind evenimentul cu un concert care a transmis perfect spiritul inovator şi libertatea de exprimare a brandului TOTTI CAFFÈ.
TOTTI Caffè este destinată exclusiv consumului HORECA. Blendul este ideal pentru a fi folosit în aparate profesionale de espresso, luându-şi ca partener faimoasa companie italiană Nuova Simonelli, cu experiență și tradiție în producția de espressoare încă din 1936. Punând foarte mare accent pe inovație, cercetare, dezvoltare de noi soluții și testare permanentă împreună cu baristas, Nuova Simonelli este recunoscută la nivel internațional: espressor oficial al World Barista Championship, premiat Compasso d'Oro pentru inovație în design, pentru primul aparat ergonomic și aplicații de ultima oră..