transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 15-05-2014

Vivolis.ro - platforma online full mobile dedicata rezervarilor de servicii turistice

Vivolis.ro - platforma online full mobile dedicata rezervarilor de servicii turistice

Agentia de turism OVI Travel lansează vivolis.ro, prima platformă online full mobile dedicată rezervărilor de servicii turistice – bilete de avion, hoteluri si pachete super city break. Conceptul full mobile înglobează mai multe elemente, de la accesul utilizatorului la o platformă online modulară si modalităti de căutare flexibile pentru găsirea serviciilor turistice dorite, până la accesul la servicii de asistentă inovative si o gamă largă de metode de plată, inclusiv prin aplicatiile Viber si WhatsApp.

Vivolis.ro este o platformă online full mobile, intuitivă, cu design responsive, adaptabilă oricărui tip de dispozitiv de pe care este accesată: desktop, laptop, tabletă sau telefon mobil, luând forma ecranului dispozitivului în timp ce îsi păstrează aceleasi functii.

Conceptul full mobile include si servicii de asistentă personalizată, oferite pentru prima dată în Europa de Sud-Est prin două aplicatii mobile populare în rândul utilizatorilor, WhatsApp si Viber, aceste servicii venind în completarea asistentei clasice, prin call center-ul vivolis.ro. Important pentru utilizatori este că accesul la aceste servicii de asistentă se face printr-un număr unic, 0371.788.788. Astfel, prin salvarea acestuia în agenda telefonului, potentialii cumpărători si clientii existenti au acces foarte rapid si usor la consultantă si posibilitatea de achizitie a unor noi servicii.

“Atunci când am început să lucrăm la conceptul vivolis.ro, ne-am propus să găsim combinatia optimă pentru a realiza o platformă care să se adapteze la stilul de viată actual al utilizatorilor de internet.

Astăzi, prin conceptul full mobile oferim o experientă unică, pornind de la faptul că utilizatorul poate avea acces la aceleasi servicii si functii ale platformei, indiferent de tipul de dispozitiv de pe care accesează vivolis.ro, până la faptul că pagina finală de plată se integrează si ea în acest design responsive. Extinderea comunicării noastre cu clientii si a tipului de transmitere a link-urilor de plată prin WhatsApp si Viber vine ca un răspuns normal la modul dinamic în care utilizatorii folosesc aplicatiile mobile astăzi”, a declarat Raluca Ioana Dumitru, General Manager al OVI Travel. 
Multiple metode de căutăre pentru serviciile turistice dorite

Conceptul full mobile înseamnă si o flexibilitate sporită în alegerea serviciilor turistice dorite. Astfel, pe lângă clasicele servicii de rezervări bilete de avion si hoteluri, vivolis.ro include patru tipuri de căutări flexibile precum weekend search (căutare simultană pe toate weekend-urile dintr-o lună calendaristică), activity search (căutare bazată pe tipul de activitate pe care utilizatorul doreste să o realizeze în vacantă), căutarea hotelului în functie de obiectivele turistice lângă care utilizatorul doreste să fie cazat, sau căutarea unei “aventuri Vivolis”, care se face în functie de perioada călătoriei, buget si continentul dorit.

În acelasi timp, vivolis.ro integrează si posibilitatea unei împachetări dinamice a serviciilor de transport (bilet de avion) si cazare în pachete “super city break”, ce pot avea până la 7 nopti petrecute la destinatie. Un avantaj al acestui serviciu este că tarifele sunt disponibile în timp real pentru rezervare în momentul căutării.

„Pentru clientii vivolis.ro, full mobile înseamnă si flexibilitatea în realizarea căutărilor si rezervărilor online, iar aceasta este dată de functiile pe care le înglobează platforma: weekend search, activity search, crearea în timp real a unor pachete de tip city break si altele. Credem că weekend search este functia care oferă cel mai mare grad de flexibilitate pentru turisti, deoarece cei mai multi pleacă în vacante scurte, în weekend-uri, si multi îsi bazează decizia de achizitie si pe tariful final al excursiei. Disponibilă momentan numai pentru serviciile hoteliere, căutarea în functie de weekend-uri va fi extinsă în viitorul apropiat si pentru biletele de avion”, a explicat Cristian Curus, Strategy and Development Manager al OVI Travel.

Pentru a oferi o experientă full mobile completă, platforma vivolis.ro integrează inclusiv o pagină de plată cu design responsive, care îl ajută pe utilizator să efectueze o plată cu cardul de pe tabletă sau telefonul mobil la fel de usor ca atunci când operatiunea este realizată de pe calculator. În acest scop, OVI Travel a ales serviciile PayU, principalul integrator de plăti online din România.
În plus, conceptul full mobile este completat de serviciul de rezervări si plăti online prin două aplicatii mobile foarte utilizate de români, WhatsApp si Viber. Pentru început, în regim pilot (beta), utilizatorii vor putea rezerva sau achizitiona bilete de avion si asigurări medicale prin cele doua aplicatii mobile. Asadar, atunci când un client solicită printr-una din cele două aplicatii mobile, prin call center sau e-mail, achizitionarea unui astfel de serviciu turistic, agentul de turism vivolis.ro va genera un link de plată ce va fi trimis printr-un mesaj scris prin Viber sau WhatsApp.

Prin PayU utilizatorii au la dispozitie mai multe optiuni de plată: cu cardul (Visa/Visa Electron/Mastercard/Maestro); cu cardul în rate fără dobândă, utilizând Card Avantaj (Credit Europe Bank), Star BT (Banca Transilvania) si BRD Finance (BRD). În viitor, OVI Travel va dezvolta parteneriatul cu PayU, urmând să integreze în platforma vivolis.ro si alte optiuni de plată, completând astfel conceptul full mobile.

OVI Travel are în portofoliul său două solutii online. Prima, RED Bookings, o solutie B2B adresată numai agentiilor de turism partenere, oferă acestora accesul la serviciile  turistice integrate de OVI Travel. Cea de-a doua platformă - vivolis.ro, este o solutie B2C adresată persoanelor fizice si juridice, care doresc achizitionarea de servicii turistice online. Ambele platforme au la bază tehnologiile companiei românesti DCS+, specializată în crearea de software pentru agentii de turism, si sunt găzduite în cloud, prin serviciile Amazon.

“Investitia totală pentru cele două platforme online a fost până în acest moment de 250.000 euro. Pentru că ne dorim să le oferim clientilor noi si noi functii, aceste investitii vor continua, astfel că până la finalul lui 2015 vom mai investi în platforma vivolis.ro încă 100.000 euro. În acelasi timp, la capitolul încasări, estimăm aproximativ 1 milion de euro până la finalul anului viitor”, a declarat Raluca Ioana Dumitru, General Manager al OVI Travel.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
crorkz matz
XIE8I4 Thanks so much for the post. Much obliged.
matzcrorkz
EbS5rv Fantastic post.Really looking forward to read more. Keep writing.
high quality backlinks
55YyZX Thanks for sharing, this is a fantastic article post.Really looking forward to read more. Want more.
cheap backlinks
seF2DH Really enjoyed this post. Cool.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar