transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 23-04-2024 4.6712 lei 4.9758 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 06-07-2014

Vodafone Romania reduce tarifele standard de roaming, in conformitate cu reglementarile Uniunii Europene - Eurotarif

Vodafone Romania reduce tarifele standard de roaming, in conformitate cu reglementarile Uniunii Europene - Eurotarif

Incepand cu 1 iulie, Vodafone Romania reduce tarifele standard de roaming, in conformitate cu reglementarile Uniunii Europene. In plus, special pentru clientii Vodafone care vor fi in roaming in Europa, in aceasta vara, Vodafone face optiunea “Roaming pe zi” si mai accesibila si reduce tarifele zilnice cu 50%. “Roaming pe zi” le permite abonatilor Vodafone sa foloseasca minutele, SMS-urile si traficul de date incluse in abonament atunci cand calatoresc in strainatate.

In iulie si august 2014, abonatii Vodafone, clienti noi si existenti, atat persoane fizice cat si clienti business, pot vorbi in roaming cu o taxa zilnica redusa de la 3,99 Euro/zi la 1,99 Euro/zi. Si clientii Vodafone RED care nu au beneficii de roaming in abonament beneficiaza de costuri reduse pentru optiunea “Roaming pe zi”. Astfel, clientii pachetelor RED pot vorbi nelimitat si pot folosi traficul de internet inclus ori de cate ori calatoresc in Europa, la o taxa zilnica redusa de la 3 Euro la 1,5 Euro (TVA inclus).

„Cu optiunea “Roaming pe zi”, clientii nostri pot vorbi si pot naviga fara griji pe internet si atunci cand se afla in strainatate. Cu tarife reduse la jumatate, abonatii Vodafone se pot bucura din plin de beneficiile incluse in pachetul lor de servicii, cu un control deplin asupra costurilor. In prezent,“Roaming pe zi” este cea mai avantajoasa oferta de roaming de pe piata.

” a declarat Andreea Cramer, Director, Postpaid, Consumer Business Unit, Vodafone Romania.

Optiunea “Roaming pe zi” este disponibila pentru clientii Vodafone Romania care calatoresc in 35 de tari, astfel: tari din Uniunea Europeana (Austria, Belgia, Bulgaria,  Cipru, Croatia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franţa, Germania, Grecia, Irlanda, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Malta, Polonia, Portugalia, Regatul Unit al Marii Britanii, Cehia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Ţările de Jos, Ungaria), dar si alte tari precum: Islanda, Liechtenstein, Norvegia, Insulele Reunion, Gibraltar, Turcia, Albania sau Elvetia.

“Roaming pe zi” este valabila si pentru alte 12 destinatii din afara Europei, dintre care si SUA, pentru o taxa zilnica de 6 Euro (TVA inclus)/ zi (pentru clientii Vodafone RED care nu au beneficii de roaming incluse), respectiv 8 Euro (TVA inclus)/ zi (pentru clientii altor tipuri de abonamente decat Vodafone RED). Cele 12 destinatii din afara Europei sunt SUA, Singapore, Hong Kong, Malaezia, Egipt, Australia, Ghana, Qatar, Japonia, Africa de Sud, India si Noua Zeelanda.

Clientii Vodafone pot activa optiunea “Roaming pe zi” la *100# si *222, online, prin MyVodafone, sau in magazinele Vodafone si ale partenerilor sai. Promotia pentru optiunea “Roaming pe zi” este valabila pana pe 31 august 2014. Pentru a avea acces la preturile promotionale, clientii care au optat deja pentru optiunea “Roaming pe zi” trebuie sa o dezactiveze pe cea veche si sa activeze oferta noua.

In cazul in care clientul a activat optiunea „Roaming pe Zi” si nu calatoreste intr-una din tarile in care este valabila aceasta optiune, acesta va fi taxat in conformitate cu tarifele standard de roaming Vodafone World.

Tot incepand din 1 iulie 2014, Vodafone Romania modifica tarifele standard de roaming in conformitate cu Regulamentul de Roaming International impus in Uniunea Europeana. Astfel, prin serviciul de roaming Vodafone World, clientii Vodafone vor beneficia de un mod de tarifare avantajos. Utilizatorii vor plati 0,24Euro/ minut (TVA inclus), pentru un apel efectuat, 0,06 Euro/ minut (TVA inclus) pentru un apel primit, 0,07 Euro (TVA inclus) pentru trimiterea unui mesaj text. Si traficul de date este redus la 0,25 Euro/ MB (TVA inclus).

Vodafone Romania are 487 de parteneri de roaming in 194 de tari de pe tot globul. Totodata Vodafone Romania are in prezent 8 parteneri de roaming de date 4G in 7 tari: Anglia, Grecia, Italia, Noua Zeelanda, Olanda, Portugalia si Spania. Serviciile de roaming 4G sunt disponibile fara costuri suplimentare fata de tarifele de roaming uzuale, pentru utilizatorii Vodafone care calatoresc in cele sapte tari. Vodafone este primul operator din Romania care a lansat serviciile de roaming 4G.

Vodafone Romania este o divizie a Vodafone Group Plc., cel mai mare grup international de telecomunicatii mobile din lume, cu aproximativ 434 de milioane de clienti, la 31 martie 2014.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar