transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 20-05-2024 4.5879 lei 4.9751 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 08-08-2011

Adeplast - in reteaua de magazine Dedeman

Adeplast - in reteaua de magazine Dedeman Adeplast a semnat cu Dedeman un contract pentru listarea produselor sale în toată reteaua de magazine la nivel national.

Începând cu 1 august 2011, pe rafturile Dedeman se afla produse Adeplast care care compun sistemele de placări, de finisare a peretilor si de termoizolatii.
Mai mult, în fazele ulterioare ale colaborării celor două companii, se va urmări dezvoltarea pietei de mortare la siloz mobil, prin promovarea acestui tip produs. Obiectivul Adeplast este ca în doi ani să devină cel mai important furnizor al Dedeman pe segmentul său de activitate.

“După o lungă perioadă de discutii am reusit să legăm un parteneriat pe termen lung, parteneriat între două firme românesti aflate în campanii de investitii de mari dimensiuni. Parteneriatul pe care îl avem cu Dedeman face parte din strategia noastră de apropiere de zona Do-It-Yourself prin promovarea unor produse dedicate acestui sector".

"În acest sens, am achizitionat o tehnologie unică pe piata din România care permite ambalarea produselor la saci de polietilenă de 5 kg. Prin această tehnologie putem pune la dispozitia utilizatorului cantităti mai mici de adezivi, gleturi si chituri. Am venit pe piată cu un concept nou de ambalaj special gândit pentru cei care fac renovări acasă”, declară Marcel Bărbut, proprietarul Adeplast.


În prezent compania Adeplast se află într-o perioadă puternică de dezvoltare, cea mai nouă investitie fiind fabrica de polistiren expandat de la Ploiesti.
Fabrica îsi va porni motoarele la mijlocului lunii august fiind ridicată într-un timp record de aproape patru luni, cu un efort investitional de 4,5 milioane de euro. Fabrica va avea capacitatea de 700.000 metri cubi de polisiren pe an.

Adeplast este cel mai important producător român de adezivi si mortare uscate, cu două facilităti de productie dezvoltate la nivel national, o fabrică la Ploiesti si una la Oradea.

Capacitatea totală de productie pentru sectorul mortarelor se ridică la 700.000 de tone anual. Productia de vopsea, tencuieli decorative si de adezivi speciali în stare umedă se ridică la 80.000 de tone.

Unitatea de productie de vopseluri si tencuieli decorative este una dintre cele mai moderne la nivel national, fiind inaugurată la începutul anului 2009 la Oradea..


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Vina
If ifnromtaion were soccer, this would be a goooooal!
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar