transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 01-10-2023 4.6864 lei 4.9746 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro

Ce sanse de castig ai cu diferite maini


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 02-05-2012

Solutii inovative pentru constructii eficiente energetic

Solutii inovative pentru constructii eficiente energetic Până in 2020, Uniunea Europeană urmează să implementeze politica 20-20-20. Prin aceste noi normative se urmăreste scăderea emisiilor poluante cu 20% sub nivelul celor din 1990, de asemenea prioritate este ca 20% din energia consumată in Uniunea Europeană să fie obtinută din surse regenerabile si nu in ultimul rând să se facă o reducere cu 20% a consumului brut de energie prin cresterea eficientei energetice.

Noile constructii trebuie să fie asadar eficiente energetic, ceea ce inseamnă că folosirea unor materiale de zidărie de calitate superioară devine obligatorie. Tocmai de aceea Ytong, cel mai mare producător de BCA (beton celular autoclavizat) din lume, lansează pe piata din România produse revolutionare, cu caracteristici tehnice avansate, precum: Ytong A+ si Ytong Forte.

Fiecare dintre aceste produse vine in intâmpinarea unor nevoi specifice fiind create cu tehnologie de ultimă oră, in cea mai modernă fabrică de BCA din Europa de Est si având ca suport expertiza dobăndită in peste 80 de ani de traditie.

Ytong A+ reprezintă inovatia care duce la un nou nivel performanta energetică asociată elementelor de zidărie. Având cea mai mică valoare a conductivitătii termice (?10 sec = 0.09 W/mK) intre produsele de zidărie din piata materialelor de constructii din România, Ytong A+ oferă o remarcabilă termoizolare a anvelopei clădirii. Folosind Ytong A+ se elimină necesitatea utilizării unui termosistem suplimentar si in acelasi timp se reglează nivelul de umiditate interioară.
Cu Ytong A+ se construieste un perete “inteligent” care are grijă de confortul si siguranta locuintei si totodată scade semnificativ costul de intretinere. Ytong Forte este solutia propusă consumatorilor români pentru casele pe structuri portante.

Elementele de zidărie portantă din gama Ytong Forte prezintă excelente caracteristici antiseismice si de izolare fonică, raportate la propria densitate, având in categorie cel mai mic coeficient de transfer termic (?10 sec = 0,13 W/mK).

“Clădirile realizate cu Ytong sunt construite să respecte cerintele actuale si pe cele ale generatiilor viitoare. Izolatia termică excelentă, rezistenta la foc si rezistenta seismică sunt caracteristici remarcabile, care corespund cu standardele cele mai inalte la nivel international. La numai doi ani de la deschiderea fabricii din România, Ytong isi asumă rolul de pionier al industriei in care activează si propune consumatorului român produse noi, care au caracteristici tehnice de ultimă oră.” declară Marius Dragne, Sales & Marketing Director, Xella România.

“Noile produse Ytong A+ si Ytong Forte sunt rezultatul a doi ani de muncă si cercetare, fiind perfect adaptate specificului pietei din România. Caracteristica principală a brandului Ytong este eficienta energetică. Fabricat din materii prime naturale de calitate superioară (nisip, var, ciment si apă), betonul celular autoclavizat de la Ytong are o structură tip fagure de miere compusă din milioane de microcelule cu aer. Împărtit uniform în toată masa produsului, aerul are rolul de izolator termic”, subliniază Mircea Sibana, Manager produs, Ytong.

Noile produse Ytong sunt lansate pe piată incepând cu luna aprilie 2012.

Ytong este primul produs tip BCA, din lume, fiind creat la începutul anilor 1920, in Suedia. Atributele prin care se remarcă produsele Ytong sunt: izolare termică excelentă, rezistenta la foc, izolare fonică, rezistenta seismică si usurinta in utilizare. Produsele Ytong sunt certificate la nivel international de Natureplus si IBU - Institut für Bauen und Umwelt, renumite organizatii ecologice internationale pentru mediu si dezvoltare durabilă in sectorul constructiilor.

Xella este cel mai important producător mondial de materiale de constructii pentru zidărie din domeniul betonului celular autoclavizat. Ca membră a “Energy Efficiency Export”, Xella International acordă o atentie deosebită ecologiei si eficientei energetice in activitatea sa. Astfel, compania este unul dintre putinii producători de materiale de constructii din Europa care detin propriul centru de cercetare si dezvoltare. In Potsdam, in apropiere de Berlin, 40 de specialisti Xella se ocupă cu cercetarea in domeniul fizicii, aplicatiilor, produselor si proceselor in constructii..


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
top seo guys
90aHd6 I value the article post.Really looking forward to read more.
Baha
Pretty solid article. I just came acorss your web site and wanted to say that I have really enjoyed reading your opinions. AnyhowI’ll be coming back and I hope you post over again soon.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar