transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 30-05-2024 4.5851 lei 4.9762 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 09-10-2014

www.arsis.ro - magazin online Arsis pe piata telecom

www.arsis.ro - magazin online Arsis pe piata telecom

ARSIS, cel mai mare partener Vodafone, a lansat recent la Sun Plaza Shopping Center un nou magazin, cel in versiune digitala, www.arsis.ro  Arsis.ro reprezinta o relansare a paginii web a celui mai extins lant de magazine telecom, realizata in scopul diversificarii gamei sale de servicii si produse de telefonie si accesorii.


Prin noua imagine a website-ului, si gama extrem de diversificata de produse disponibile pe site, ARSIS isi propune sa indeplineasca dorintele si nevoile unui numar mai mare de consumatori ai pietei de profil din Romania.

Varsta clientilor vizati de noul website ARSIS este intre 18 si 60 de ani, iar profilul targetat este cel al consumatorului pasionat de telefoane si accesorii in trend si servicii prompte de telefonie mobila.

Diversitatea produselor si serviciilor va fi completata pe site de o serie de aplicatii care vor oferi clientilor posibilitatea de a obtine reduceri surpriza sau diverse cadouri.

De asemenea, prin intermediul acestui tip de aplicatii, pot fi obtinute chiar si produse gratuite.

O astfel de aplicatie este ARSIS Slot Machine (vezi Anexa 1) care va fi una dintre aplicatii ce vor marca schimbarea la fata a website-ului. Aplicatia de tip joc va oferi celor care o vor accesa discount-uri in functie de combinatia castigatoare ce le va fi afisata.

“Din acest moment, ARSIS se va concentra masiv pe nisa de retail online si in plus, noile functii ale website-ului vor permite plata in rate a produselor, dar si vanzarea serviciilor Vodafone pe care toate magazinele noastre le au in prezent.

”, a declarat Bogdan Dobrescu, director general Arsis Trading.

De asemenea, prin gama variata de telefoane si accesorii premium si super premium, dealerul Vodafone isi propune si marirea numarului de clienti din sectorul de business, precum si al clientilor pasionati de designul si eleganta accesoriilor de smartphone-uri sau tablete.

“Daca in privinta smartphone-urilor ne asteptam, evident, ca majoritatea comenzilor sa fie pe Samsung si iPhone, in ceea ce priveste accesoriile predictia noastra este de crestere a cererilor de accesorii elegante si de marca, de aceea ne propunem sa diversificam oferta si sa obisnuim clientii cu produse din gamele de lux. Aceasta diversificare vine din comportamentul publicului care este deja familiarizat cu produse de tip: flip-uri, casti, incarcatoare, cabluri de date, folii de protectie, huse, dar care incep sa fie diferentiate in functie de calitate” a adaugat Bogdan Dobrescu.

“Din acest moment, ARSIS se va concentra masiv pe nisa de retail online si ne propunem ca in viitorul apropiat sa ajungem la performanta da a livra extrem de rapid produse comandate pe website, chiar si in numai o ora de la plasarea comenzii. Acest timp foarte scurt de livrare va fi posibil in orice localitate in care ARSIS are magazin”, a declarat Bogdan Dobrescu, director general Arsis Trading.

In plus noile functii ale website-ului vor permite plata in rate a produselor, dar si incarcarea electronica a cartelei prepaid.


In 2014 oficialii ARSIS estimeaza o crestere a cifrei de afaceri cu 10% fata de 2013, cand aceasta a fost de 30,4 mil. euro, doar in primul semestru al acestui an cresterea fiind de 4% pana la 13,1 mil. euro, fata de perioada similara a anului trecut.

“In privinta online-ului, preconizam ca acest tip de retail online ne va aduce o crestere a vanzarilor de aproximativ 1 mil. euro in perioada octombrie-decembrie, si aici ne bazam pe promotii frecvente, discount-uri semnificative precum si o cerinta pe piata produselor pe care www.arsis.ro le va comercializa in exclusivitate si anume produse din gamele noastre: Cellara, Mobix si Mobiama” a afirmat Daniel Florea, director financiar Arsis.

Numarul total de produse comercializate pe www.arsis.ro este de cateva mii, avand pe fiecare dintre categoriile web (telefoane, accesorii, tablete) in jur de 150 de produse diferite.

De pe www.arsis.ro nu vor lipsi ofertele pe baza cardului de fidelitate care, odata achizitionat, permite utilizatorilor sa adune puncte ce vor putea fi folosite ulterior.


ARSIS Trading este cea mai mare retea de magazine telecom, infiintata in 1991 si detinuta de antreprenorul Radu Mirea. Cel mai mare partener al operatorului Vodafone, Arsis dispune de un numar de 160 magazine la nivel national.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar