transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 18-05-2024 4.5879 lei 4.9751 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 16-10-2013

Raportul Saxo Bank pe T4 2013: cresterea globala incetineste

Raportul Saxo Bank pe T4 2013: cresterea globala incetineste

Cu sau fără sprijinul infuziei monetare venită din partea băncilor centrale, creșterea globală se îndreaptă spre o încetinire a ritmului, scriu analiștii Saxo Bank în raportul financiar al băncii pe trimestrul al IV-lea 2013. Aceștia nu se așteaptă la un reviriment al dezvoltării economice până când politicienii nu vor renunța la sprijinirea acelor părți ale economiei care nu necesită susținere și vor începe să sprijine adevăratul motor al creșterii economcie și creării de locuri de muncă: întreprinderile mici și mijlocii.

Cu o necesitate în creștere de a ajusta așteptările legate de nivelul dobânzilor după ce banca Federală a SUA a amânat renunțarea la achiziția de bonduri, se anunță o furtună la orizont. Aceasta ar trebui să fie o veste bună, după cum se arată în raportul trimestrial Saxo Bank tocmai dat publicității. Singura modalitate de a opri experimentul monetar fără precedent este propriul său eșec de a demonstra că generează ceea ce ar fi trebuit să genereze de la început: locuri de muncă și salarii crescute.

Saxo Bank crede că o economie slăbită, în special una cu o piață a muncii care abia răzbate, va forța mâna Băncii Federale care, în loc să renunțe la infuzia monetară, va fi nevoită să crească nivelul achizițiilor, din moment ce economia este prea lispită de vigoare pentru a se pune pe picioare fără sprijinul celor de la Fed. În timp ce piețele își ajustează așteptările raportându-se la această situație, am putea vedea o continuare a alimentării speranței cu tactica “ne facem că facem”, ceea ce ar duce valoarea asseturilor și mai sus. Totuși, undeva pe la începutul lui 2014, ciclul infuziilor monetare – sau cel puțin răspunsul pieței la ele – va începe să își piardă din efect pentru că politica Băncii Federale își va pierde și ea din credibilitate. Până la urmă, toate mișcările istorice majore în politică au venit doar ca rezultat al căderilor pieței sau al creșterii ratei șomajului până la un nivel greu de tolerat.

Cu alte cuvinte, infuzia monetară va deveni mai degrabă doar un instrument de amenințare când piața îl respinge, nu un prilej de sărbătoare. 

Steen Jakobsen, Chief Economist, Saxo Bank, comentează: “Începem să mergem cu rezervorul gol în 2014 și întrevăd o mare dezbatere privind care va fi adevărata strategie de exit din această paradigmă “să ne facem că facem”. Acum, sunt doar două modalități: pomparea economiei pentru a reduce povara datoriei (ceea ce nu se va întâmpla) sau anularea datoriei dintre trezorerii și băncile centrale. Dra cred că există o a treia cale, ca în 1940, utlima dată când Banca a fost implicată în așa-zisa salvare a pieței. A fost ea salvată, în final, de deflație și recesiune, aduse de aceeași politică prin care încetinim azi ritmul de dezvoltare, prin infuzia de easy money. Istoria e aproape de a se repeta doar pentru că nu am învățat din greșeli și ne e teamă de schimbare.”

Saxo Bank crede că ne putem pregăti pentru un start bun în Q4, dar și pentru probleme pe piețele de asseturi când va începe 2014. Steen Jakobsen a adăugat: “Folosiți 2014 pentru a face curățenie și pregătiți-vă pentru o lume tot mai echilibrată, cu mai puțin leverage și încercați să susțineți acea parte a economiei pe care am menținut-o constant în afara acestui ciclu: IMM-urile.”

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Essence
In awe of that anrwes! Really cool!
Shivakumar
Financial industry gmsrdreietees, manipulators, speculators and other predators continue to play their games and rake in more and more money, largely divorced from Main Street reaility. Wouldn't it be refreshing if the next bubble took the whole despicable lot of them down?"If the subprime mess was the 800lb. gorilla in the room then the CRE mess is Godzilla waiting to devour the whole house."I wonder about that. I wonder how much of that property is developed, how much is occupied. I'm far from being well up on CRE, but I think it's a very different league. Not so much a matter of families in hock up to their eyeballs and trying to live in something they're buying. I think a lot of commercial property is in the hands of fat cats who can afford to hold on until the economy turns around. Then, they will probably realize healthy returns for having held on. That's mostly the way it's happened in the past.That's not to say there won't be some who experience painful losses, of course.
link building
guH2C2 This is one awesome blog.Thanks Again. Really Cool.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar