transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 04-06-2023 4.6099 lei 4.9633 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 11-05-2016

Farmec deschide primul magazin propriu din Sibiu

Farmec deschide primul magazin propriu din Sibiu

Farmec, cel mai important producător român de cosmetice, anuntă deschiderea primului magazin propriu din Sibiu, al saptelea din reteaua companiei, după cele din Cluj, Arad, Timisoara si Târgu Mures.

„Deschiderea magazinului Farmec de la Sibiu face parte din strategia de extindere a retelei de magazine Farmec în tară. Ne propunem ca până la finalul anului 2016 să reamenajăm toate magazinele existente, printr-o investitie care se va ridica la aproximativ 200.000 de euro si să deschidem încă patru magazine proprii în tară.  Bineînteles, unul dintre magazine va fi cu sigurantă în Capitală.

Suntem bucurosi că sibienii au acum posibilitatea de a găsi toate produsele din portofoliul Farmec, atât produse cosmetice dar si produse de îngrijire a locuintei din gamele Nufăr si Triumf ”, a declarat Mircea Turdean, Director General, Farmec.

Magazinul Farmec Sibiu este situat în centrul orasului, în Piata Unirii nr.1 si are o suprafată totală de peste 40 de metri pătrati. În afară de comercializarea produselor Farmec si consultantă permanentă legată de acestea, sibienii vor beneficia si de o dermoanaliză a tipului de ten, acest serviciu fiind oferit gratuit tuturor celor care vizitează magazinul.

sedintele durează aproximativ 5 minute si ajută la stabilirea tipului de ten prin folosirea unor măsurători instrumentale specifice care analizează nivelul de hidratare, elasticitate, nivelul de sebum si gradul de pigmentare al pielii.

Farmec SA Cluj-Napoca, cel mai mare producător român de cosmetice, este un brand emblemă pentru România, al cărui portofoliu impresionează o lume întreagă prin produse mereu actuale si moderne, concepute în laboratoare performante. Compania are acreditări internationale ale proceselor de fabricatie si comercializează produsele din portofoliu în peste 30 tări.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar