transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 20-05-2024 4.5879 lei 4.9751 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 06-03-2014

www.cardavantaj.ro - Credit Europe Bank relanseaza website-ul CardAvantaj

www.cardavantaj.ro - Credit Europe Bank relanseaza website-ul CardAvantaj

Credit Europe Bank a relansat website-ul dedicat celui mai  popular card de credit pentru cumpărături în rate fără dobândă, CardAvantaj. Noul website valorifică zonele de interes ale vizitatorilor şi redefineşte experienţa vizuală şi digitală a acestora. Noul design al www.cardavantaj.ro urmăreşte să crească în primul rând utilitatea canalelor de comunicare în mediul online dar şi să consolideze o prezenţă puternică a brand-ului în spaţiul virtual.

Interfaţa dinamică şi interactivă facilitează, prin structură şi design, accesul rapid la cele mai populare domenii de interes. Împărţit în două zone distincte, meniul oferă atât informaţii cheie despre campanii şi magazine partenere - în secţiunea principală - cât şi informaţii relevante despre brand şi instrumente de interacţiune cu utilizatorii - în secţiunea secundară.

Navigarea în www.cardavantaj.ro este facilitată acum de asocierea fiecărei secţiuni cu câte o culoare distinctă, precum şi de integrarea unui motor de căutare intuitiv, uşor de folosit, care permite utilizatorilor să obţină rezultate relevante în cel mai scurt timp. Website-ul utilizează şi un modul inteligent de personalizare a interacţiunii, prin care afişează un mesaj  distinct, în funcţie de ora din zi sau de preferinţele utilizatorului.

Mai mult, noul website pune la dispoziţia utilizatorilor şi o modalitate eficientă şi simplă de a intra în posesia unui CardAvantaj, prin secţiunea “Aplică acum”.

Aceasta solicită introducerea unui minim de informaţii si,furnizează un feeback din partea băncii într-un timp foarte scurt.

 „Noul website consolidează în principal profilul CardAvantaj în mediul online, valorificând nevoile de interacţiune ale utilizatorilor, oferindu-le totodată o experienţă unică şi o nouă abordare asupra produselor bancare în mediul online. Este o platformă pe care dorim să o dezvoltăm într-o direcţie care să îi crească utilitatea pentru clienţi, cu informaţii despre beneficii, campanii şi comercianţi şi care să contribuie la valorificarea potenţialului de vânzări a mediului digital.”, a declarat dl. Engin Alaybayoglu, Chief Retail Banking and Cards Officer, Credit Europe Bank România.

Noul website CardAvantaj a fost dezvoltat de echipa Wizart Studios care a propus o abordare integrată, asigurând conceptul creativ, implementarea unor tehnologii de generaţie nouă şi consultanţă în ceea ce priveşte comunicarea în mediul digital.

„Pasionaţi de inovaţie, am dorit să dăm acestui proiect o altă dimensiune a viziunii mediului online românesc. Wizart Studios a dezvoltat un concept care vine să completeze cu succes eforturile de marketing ale băncii. Este laudabilă flexibilitatea şi deschiderea clientului faţă de propunerile noastre destul de îndrăzneţe, ieşite din tiparul obişnuit”, a declarat Liviu Dumitru, Managing Partner Wizart Studios. 

www.cardavantaj.ro este adaptat pentru orice tip de monitor, inclusiv pentru tabletă şi telefonul mobil. În plus, utilizatorii pot accesa direct pe website o hartă a celor mai apropiate sucursale şi ATM-uri Credit Europe Bank.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Mian
Am mai vazut videoclipul asta chiar intiae, ceea ce mi se pare interesat si nu inteleg cum i-au dus capul sa faca faza aia in care pe 2 tablete se vede acel pod, superba tableta, o bijuterie.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar