transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 27-05-2024 4.594 lei 4.9744 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 22-02-2015

Euroins Insurance Group se extinde in Bulgaria si Ucraina

Euroins Insurance Group se extinde in Bulgaria si Ucraina
 Alte stiri la aceasta categorie

Euroins Insurance Group, actionarul Euroins România, anuntă achizitia operatiunilor din Bulgaria si Ucraina ale Talanx International, al treilea cel mai mare asigurător din Germania, consolidate în companiile HDI Zastrahovane AD si HDI Strakhuvannya.

Veniturile din primele brute pentru cele două companii achizitionate se ridică la 13 milioane de euro (2013) pentru cea din Bulgaria, respectiv 16 milioane de euro (2013) pentru cea din Ucraina. Profitul operational (EBIT) cumulat al celor două companii a fost de aproximativ 1 milion de euro în anul financiar 2013. Tranzactia se află în etapa de aprobare din partea autoritătilor de reglementare si se asteaptă să fie finalizată în al doilea trimestru al anului 2015. 

Achizitia companiilor HDI Bulgaria si Ucraina este în linie cu strategia de extindere a Grupului, de a-si consolida pozitia dominantă de jucător cheie pe piata din regiunea CEE. Tranzactia este o continuare firească a achizitiilor operatiunilor Interamerican Bulgaria si QBE din Bulgaria si România, realizate cu succes. Ca urmare a tranzactiei, EIG va avea operatiuni în 5 tări si va genera venituri din prime brute subscrise în valoare de peste 200 millioane de euro.

Ca parte integrantă a tranzactiei, actualul director general al HDI Bulgaria, Peter Avramov se va alătura companiei Euroins Bulgaria si va prelua functia de CEO al companiei. Această numire va asigura un proces lin de tranzitie a fuziunii celor două companii.Euroins Insurance Group este unul dintre cele mai mari grupuri independente care operează în pietele din CEE. Compania detine o cotă de piată de aproximativ 7% în Bulgaria, România si Macedonia, având 1.100 de angajati.

Din anul 2014, compania a initiat operatiuni în Grecia ca partea a strategiei sale de extindere. Euroins Insurance Group este o subsidiară a Eurohold Bulgaria – companie bulgară lider, cu operatiuni în Balcani centrate pe servicii financiare non-bancare si de gestionare a activelor. Sediul central al Euroins este in Sofia.

Cu venituri din prime de 28,1 miliarde de euro (2013) si peste 21.500 de angajati, Talanx este al treilea asigurator din Germania si al saptelea din Europa. Grupul Talanx, cu sediul în Hanovra, este prezent în aproximativ 150 de tări, si operează ca furnizor multi-brand cu accent pe asigurari B2B. Brandurile Grupului includ HDI, asiguratorul industrial global HDI-Gerling, Hannover Re, una din cele mai mari companii de reasigurări, Targo Versicherungen, PB Versicherungen si Neue Leben, acestea din urmă fiind specializate în modele de asigurări bancare, si furnizorul de servicii financiare Ampega. Datorită preluărilor companiilor TU Europa si TuiR Warta S.A., Polonia a devenit a doua cea mai importantă piată pentru Talanx. Agentia de rating Standard & Poor a acordat companiei Talanx Primary Group un rating pentru putere financiară de A+/stabil (puternic), iar companiei Hannover Re Group ratingul AA-/stabil (foarte puternic). Talanx AG este listată la Bursa de Valori din Frankfurt în MDAX, precum si pe bursele de valori din Hanovra si Varsovia.  (ISIN: DE000TLX1005, German Securities Code: TLX100, Polish Securities Code: TNX).

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Jaylyn
conceicao disse:A Paz do Senhor, esteja com voce.Ana, esta mensagem me tocou, principalmente porque é tudo o que penso e acredito.Em abril de 2009, o Senhor levou meu único filho. Ainda, sinto muitas saudades, são tantas lee38anças&#r2b0;Agradmço a Jesus sempre, pois eu sinto os seus braços sempre me confortando, quando, sinto que estou fraca.Um grande beijo . Amo suas cançoes.Conceição
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar